Onze Leden

Bob
Hoi, ik ben Bob

Lisanne
Hoi!! Ik ben Lisanne,
Mijn grootste hobby is muziek maken. Ik speel meerdere instrumenten, (piano, gitaar, ukulele, hobo, zang). Ik zing in het kleijnkoor en schrijf ook eigen nummers.
De GJV-avonden zijn altijd supergezellig!
Ik heb 2 hele irritante broertjes en een heel lief zusje.

Matthijs
Hoi, Ik ben Matthijs, ik was tot voor kort het jongste lid van de gjv,
Ik speel gitaar en piano, ik heb 3 broertjes, en ik ben secretaris

Jos2
Hi mensen ik ben jos2
Ik ben een piraat, die ook nog op de zeevaart school zit om te studeren om officier te worden.
Het stukje van Paul is onder de maat!!
Is nog niet af.

Inge
Hoi ik ben inge. Ik hou van lange strandwandelingen. Ik hou niet van: lengtes, zand en lopen.

Jos
Ik ben Jos. Sinds een aantal jaar ook wel Jos1 genoemd omdat ik al veel langer op de GJV rondloop/kruip/marcheer. Ik sta bekend om mijn zwarte kleding, zwarte humor, dood en verderf en mijn kleurrijke persoonlijkheid. Het liefst drink ik drankjes die officieel niet op de GJV geschonken mogen worden, zoals Schelvispekel, Juttertje en Schippersbitter. Gelukkig heb ik door de GJV zo’n grote vriendengroep gekregen dat ik ze op andere momenten kan drinken. Daarnaast ben ik ook nog een enorme fantasygeek.

Jeroen
Ik ben Jeroen. In het dagelijks leven ontwerp ik wegen en rioolstelsels. De GJV is het begin van een goed weekend. De zolder met daarop veel gezellige mensen, een biertje, een leuk gesprek en een tafelvoetbalwedstrijd. Als Lars lastig is gebruik ik ook graag wat jiu jutsu technieken tegen hem. Meestal win ik, soms is hij me te vlug af. Ik houd van donkere bunkers daarom is mijn bijnaam Bunkersergeant Herr J. Von der Lachs.

Gerrie
Ik ben Robin aka “Gerrie”.
Ik fiets heel hard, speel met hamers en leef voor vuur.
Schoenmaat 47.
is wel af.

Denice (Zuster Dronk)
Hoi ik ben Denice met een c. Never met een ‘s’ ! ! !
Ik heb een alcoholprobleem, wijn is fijn en bier geeft plezier is mijn motto!
En ik leer voor Zuster Ik speel klarinet…..al 10 jaar……….veel te lang dus.

Paul
Hallo, ik ben Paul en zit alweer een tijdje bij de GJV en heb het er onwijs naar mijn zin! Ik houd van gezelligheid, een goed gesprek en nog veel meer, maar daar kom je vanzelf achter als je mij leert kennen. De GJV is een gezellige en hechte vereniging die graag nieuwe mensen verwelkomt, al is het alleen maar om een keertje te kijken hoe het er hier aan toe gaat. De avonden bij de GJV hebben vrijwel altijd een leuke en ook zeker een leerzame invulling. Door met elkaar in gesprek te zijn kan het nog wel eens gebeuren dat je met een heel andere mening uit het gesprek komt dan dat je had toen het gesprek begon.

Elsa
Hoi ik ben Elsa en ik studeer Communicatie.