Over GJV Noordwijk

Welkom bij GJV Noordwijk, dé plek voor jongeren in Noordwijk en omgeving!

Ben jij op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn, en kunt deelnemen aan toffe activiteiten? Kom dan eens langs bij GJV Noordwijk en ervaar het zelf! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Voor wie?

GJV Noordwijk is er voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar die op zoek zijn naar een plek om nieuwe vrienden te maken, plezier te hebben en zichzelf te ontwikkelen. Of je nu nog op school zit, studeert of al werkt, bij ons ben je welkom!

Geschiedenis / Jubileum

In 2023 heeft GJV Noordwijk een bijzondere mijlpaal gevierd: ons 140-jarig jubileum! Sinds onze oprichting in 1884 hebben we vele generaties jongeren een plek geboden om samen te komen en vriendschappen te sluiten.

Locatie

GJV Noordwijk bevindt zich op de zolder van zalencentrum de Vinkenhof, gelegen aan de Achterzeeweg 1 in Noordwijk. Deze centrale en goed bereikbare locatie is de ideale plek voor al onze bijeenkomsten en activiteiten. Kom gerust eens langs en ontdek zelf wat GJV Noordwijk te bieden heeft!

Langskomen?

Ben jij klaar voor gezelligheid en onvergetelijke momenten? Wordt lid bij GJV Noordwijk! Kom langs op een vrijdagavond in de Vinkenhof aan de Achterzeeweg 1 en ervaar het zelf.